dijous, 29 d’abril de 2010

Balears Abans i Ara #2: La Cultura Talaiòtica

 

Balears Abans i Ara #2: La Cultura Talaiòtica
Obra destinada a repassar en deu volums d'una forma amena, rigorosa i acadèmica la història de les Illes Balears, de la mà de Quim Bou i dels millors historiadors de les Balears que han col·laborat en aquesta obra (Antoni Marimon, Manel Calvo, Bartomeu Salvà...). Cada volum repassarà un període de la nostra història al llarg de relats en forma de còmic, amb un ampli annex final replet d'informació i imatges, mostrant també reproduccions fidels de com eren edificacions, monuments, etc. comparant-los amb com es conserven en l'actualitat.
2.011/ Tot color/ 64 pàgines (32 de còmic)
Edita: Dolmen Editorial
Idiomes: edició en català
Es pot comprar: en botigues de còmics.

Balears Abans i Ara #2: Cultura Taialótica
Obra destinada a repasar en diez volúmenes de una forma amena, rigurosa y académica la historia de las Islas Baleares, de la mano de Quim Bou y de los mejores historiadores de las Baleares que han colaborado en esta obra (Antoni Marimon, Manel Calvo, Bartomeu Salvà…). Cada volumen repasará un periodo de nuestra historia a lo largo de relatos en forma de cómic, con un amplio anexo final repleto de información e imágenes, mostrando también reproducciones fieles de cómo eran edificaciones, monumentos, etc. comparándolos con cómo se conservan en la actualidad.
2.011/A todo color/ 64 páginas (32 de comic)
Edita:
Dolmen Editorial
Idiomas: edición en catalán

Se puede comprar: en tiendas de cómics.


Balears Abans i Ara #2: Taialotic Culture
Work destined to revising the history of the Balearic Islands, of the hand of Quim Bou and of the best historians of the Balears that have collaborated in this work (Antoni Marimon, Manel Calvo, Bartomeu Salvà...) in ten volumes in a pleasant, rigorous and academic way. Each volume will revise a period of our history along stories in the form of comic, with an extense replete final annex of information and images, showing also faithful reproductions of how they were constructions, monuments, etc comparing them with how they keep in the present.
2.011/ Full color/ 64 pages (32 of comic)
Published by: Editorial Dolmen
Languages:
edition in Catalan
It can be bought: in comic shops.

4 comentaris:

Gargotaire ha dit...

A veure si aquest sí que es troba, a Catalunya, en botigues de còmics. L'anterior no el vaig veure fins a la Fira del Llibre en Català i encara falta un munt per a la següent. :(

Quim Bou ha dit...

Hola, Gargotaire!
Malauradament, crec que aquesta sèrie no es distribueix al Principat... Tampoc ho sé del cert, però em temo que aquests còmics, fora de ses illes, s'han de comprar per internet o a la Fica, com dius...

Però... ara que hi penso, a Barcelona, hi ha una llibreria que es diu Espai Mallorca. Allà sí que l'han de tenir!

Salut!
Quim

Gargotaire ha dit...

Gràcies, m'hi acostaré un dia!

És que digues-me antiquat però a mi això de comprar per Internet encara no m'acaba de fer el pes (i és per això que encara no tinc el Dues Espases...).

Quim Bou ha dit...

Hola!
Ja t'entenc, ja... Jo també prefereixo entrar en una botiga i veure el que compro...
Però és pràctic comprar per internet, i sobretot pels que vivim a poble!
Salut!
Quim